Een afdekking voor uw zwembad: een absolute must!

Een afdekking voor uw zwembad is een absolute musthave als u geen torenhoge energiefacturen wil betalen.

  • Zwembadafdekking

    De voordelen van een perfecte zwembadafdekking

    Zoekt u een zwembadafdekking voor de zomermaanden? Of wilt u enkel een overkapping om de gure winter te overbruggen? Ook dan kan u kiezen uit verschillende systemen. Op die manier blijft uw zwembad ge ...

  • Spa - swimspa afdekking

    De voordelen van een perfecte overkapping voor uw jacuzzi

    Ook naar onderhoud toe zorgt een goede overkapping van uw jacuzzi voor heel wat voordelen. U hoeft niet eerst alle zandkorrels, bladeren of takjes eruit te vissen.  Bovendien zijn de mogelijkheden qu ...

De periode dat u geen gebruik maakt van uw zwembad, gaat de warmte van uw water verloren. Als u dan geen afdekking op uw zwembad legt, verliest u nodeloos energie. Met alle zinloze kosten vandien.

Bovendien ziet uw zwembad – na de koele wintermaanden en barre weersomstandigheden – er in de zomer een stuk minder aantrekkelijk uit als u het eerst nog helemaal moet schoonmaken. Om nog maar te zwijgen van eventuele stormschade.

Bij ClimaWorld® heeft u de keuze uit:

Zorgeloze waterpret met een goede afdekking

Zeker voor gezinnen met kleine kinderen is een afdekking voor het zwembad of de jacuzzi een interessante aankoop. Zo kan u gerust zijn als de kinderen buiten spelen en hoeft u niet te vrezen voor hun veiligheid.

Bent u naast een afdekking, nog op zoek naar andere accessoires of toebehoren, zoals snelheidsregeling, reinigers of een warmtepomp? Dan verwijzen we u graag verder. Zelfs voor de nieuwste en coolste gadgets bent u bij ClimaWorld® aan het juiste adres.

Meer weten?
Contacteer ons vrijblijvend met al uw vragen over de afdekking van uw zwembad.