Een luxe jacuzzi in mozaïekuitvoering

Zodra u hebt gekozen voor een luxe jacuzzi met masserende functie is het enkel nog beslissen welke uitvoering u precies wenst. Wat dacht u van mozaïek?

De Mozaïek Spa’s van ClimaWorld® vallen op door hun speciale, esthetische uitvoering.

Zo’n jacuzzi is voorzien van allerlei kleine mozaïek tegeltjes. Mozaïek is zonder twijfel de meest weelderige bekleding. Heeft u al concreet een afwerking in gedachten? Geen probleem! Wij luisteren graag naar uw ideeën rond kleuren, waterlijn en tekening. Erna realiseren we met plezier een design op maat.

ClimaWorld® garandeert perfecte kwaliteit van dit product.  Wij kozen voor de Emaux de Briare porseleinmozaïek. De Emaux de Briare betegeling is volledig bestand tegen hoge temperaturen, vrieskoude en waterbehandelingstechnieken (al dan niet met zout). U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat de betegeling los zou komen.

Deze whirlpools kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst. Zowel inbouw als opbouw is mogelijk. Terwijl onze technische dienst de volledige levering, installatie en service-na-verkoop voor zijn rekening neemt, kan u al aftellen naar uw favoriete ontspanningsplekje.

Een luxe jacuzzi met klasse

Door de prachtige uitwerking van het design en de relaxerende werking van de jets op uw lichaam, waant u zich als een koning in het Romeinse rijk!

Bent u op zoek naar een spa cover, swimspa of zwembad? Dan helpen wij u graag verder. Ook voor andere accessoires voor uw zwembad kan u bij ons terecht.

Contacteer ons voor meer informatie.