Een jacuzzi voor 4 personen voor uw wellnessruimte

Waarom zou u kiezen voor een jacuzzi voor 4 personen met overloopgoot?

Wie een wellnessoord uitbaat of wenst uit te baten, moet ervoor zorgen dat alle badwater voldoet aan de Vlarem II-wetgeving. Bij een jacuzzi is één van de voorwaarden dat de spa voorzien is van een overloopgoot.

Het water wordt constant rondgepompt en loopt over de centrale ‘Overflow’ naar de bijgeleverde buffertank of het aanpalende zwembad met bijbehorende waterbehandelingsinstallatie (optioneel). Wanneer de gebruiker de spa verlaat, wordt het water weer automatisch teruggepompt in de spa. Zo blijft het waterniveau altijd gelijk. Een overloopgoot draagt bij tot helder en proper water in uw jacuzzi.

Niet alleen de technische installatie maar ook de onderhoudskosten zijn duurder bij een overloop spa. Er dient een grotere technische ruimte voorzien te worden, evenals een plaats voor de buffertank.

Een jacuzzi voor 4 personen met overloopgoot kan tevens voor privédoeleinden worden gebruikt en wordt dan meestal uit esthetisch oogpunt gekozen.

Wilt u een overloop acryl spa met een nog luxueuzere afwerking? Dan is de Overloop mozaïek spa wellicht iets voor u. Contacteer ons gerust voor meer informatie en prijzen.