Een spa kopen is ook thuis eindeloos genieten

Een spa kopen, dat is ook thuis alle dagen genieten. Over het onderhoud hoeft u zich geen zorgen te maken: de Self-Cleaning spa’s van ClimaWorld® reinigen zichzelf. Zo komt u nóg beter tot rust. 

De luxe van een zelfreinigende spa

Droomt u al jaren van een eigen bubbelbad? Dan bent u bij  ClimaWorld® aan het juiste adres. Sinds 1982 verdelen wij de Serenity Spa's en Self-Cleaning Spa's van het Canadese Hydropool. De Self-Cleaning spa is de lijn met exclusieve technieken.

Dankzij het unieke Self-Clean Systeem is de volledige 100% inhoud van de spa al gezuiverd in amper 15 minuten. Over het verbruik hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit paradepaardje onder de spa's is enorm zuinig en energievriendelijk dankzij het HydroWise isolatiesysteem.

Door een eenvoudige druk op de bediening pompt de jacuzzi zichzelf volledig leeg dankzij het Quick-Drain systeem dat standaard voorzien is.

Uw unieke spa kopen

Heeft u na een lange werkdag ook wel eens zin in een lekker warm bad en een rustgevende massage? Bij deze spa's kunt u jets instellen volgens uw persoonlijke voorkeuren. Zo geniet u 100% van de weldaad van echte balneotherapie. Mag het iets sportiever? Dan is onze Aquatrainer beslist iets voor u.

Maar als u een spa koopt, geniet u uiteraard ook graag van het design. Bij een mozaïekuitvoering van uw spa kiest u zelf de kleuren en het motief. Ook ons Serenity gamma beschikt over talrijke opties om uw spa te personaliseren.  

Contacteer ons zeker voor prijzen of vragen rond waterbehandelingssystemen. Bij ons kunt u zeker een spa kopen binnen uw budget. Wij helpen u graag verder in de zoektocht naar de spa die het beste bij u past. Misschien zit u binnenkort wel in uw eigen jacuzzi, buiten- of binnenshuis!