Een hottub kopen voor uw dagelijkse massage

Wilt u graag een hottub kopen om te ontsnappen aan alle drukte? Dan is de Serenity Spa een goede keuze voor u. Alle modellen van deze hottub zijn uitgerust met ergonomische lig- en zitplaatsen die uw lichaam alle comfort geven. U regelt de waterstroming helemaal zelf. Laat u met de ingebouwde 'Versa massage' hydrotherapie dagelijks trakteren op een heerlijke, relaxerende massage.

De dag vitaal en vol energie beginnen? Dat kan! Eventjes onderdompelen in uw Serenity spa en u voelt zich helemaal herboren. Het masserende water van uw hottub heeft een gunstig effect op uw bloedcirculatie. Hierdoor voelt u zich al meteen stukken beter, fitter én opgewekter. Zo bent u beter voorbereid op een drukke dag op het werk, een zware meeting of uitputtende sportdag.

Deze Serenity spa's zijn verkrijgbaar in maar liefst 8 modellen. Bovendien kunt u deze hottub kopen zonder zorgen over uw energiefactuur. Dankzij zijn 'Double Thermal Shield' systeem is de Serenity spa de energiezuinigste op de markt. Aarzel niet meer. Voor u het weet geniet u dagelijks van een verkwikkende massage!

Contacteer ons vrijblijvend voor advies om een hottub te kopen. Heeft u al een eigen bubbelbad of bent u op zoek naar andere mogelijkheden van kwalitatieve ontspanning? Bekijk dan zeker ons assortiment sauna’s en zwembaden.