Bleutooth Mesh

Wij introduceren Bluetooth Mesh IoT

Wat is Bluetooth Mesh?

Eigenlijk betekent mesh een maas of netwerk of zelfs te vergelijken met een spinnenweb aan zenders en ontvangers. Dit is eigenlijk precies wat er met Bluetooth mesh gecreëerd wordt. Vertrekkend vanuit de Bluetooth Mesh gateway wordt het draadloos signaal doorgestuurd in het web aan ontvangers die tevens signaal versterkers zijn waardoor deze technologie oneindig is. Het open platform van Bluetooth mesh is dan ook niet merkafhankelijk.

Heel wat fabrikanten van bijvoorbeeld verlichting stappen in op ons systeem.

De fabrikant Veko waar we via de Mecodo IoT met Bluetooth Mesh via Dali communiceren naar elke individuele lamp of lichtstrip.

Wie is Veko? 

Veko werd opgericht in 1975 en ontwikkelen, produceren in eigen fabriek aluminium lijnverlichtingen. Ondertussen heeft dit bedrijf al meer dan 4 miljoen lichtlijnen geproduceert goed voor 17.000km aan lijnverlichting. Veko levert natuurlijk ook alle beweging- en aanwezigheidsdetectoren waardoor de Veko lichtlijnen onbeperkt kunnen worden toegepast. Openbare zwembaden, wellnesscentra en sportcomplexen, industiële hallen, koel- en vrieshallen... zijn hun toepassingsgebied.