De installateur voor uw jacuzzi of spa!

  • ClimaWorld Knokke-Heist: Jacuzzi West-Vlaanderen

Meer dan 30 jaar ervaring

Wie op zoek is naar een ervaren installateur voor een jacuzzi of spa is bij ClimaWorld® aan het juiste adres! Al meer dan een kwarteeuw kunnen klanten uit West-Vlaanderen en ver daarbuiten bij ons terecht voor hun relaxatie!

ClimaWorld® werd in 1982 opgericht door Peter Maene, CEO bij ClimaWorld®. Na zijn studies als koeltechnisch installateur is hij heel vlug aan zijn zelfstandige activiteit begonnen onder de vorm van een eenmanszaak, waarna ClimaWorld® werd opgericht.

Intussen kan ClimaWorld® terugblikken op meer dan 30 jaar ervaring als installateur van wellnessproducten zoals een jacuzzi of een spa. Ook zijn wij gespecialiseerd in de installatie en het onderhoud van klimaatregeling/airconditioning, tegenstroomzwembaden en zwembadtechnieken, sauna’s, infraroodcabines, afdeksystemen en waterbehandelingstechnieken.

Continue bijscholing loont!

Door onze voortdurende honger naar kennis, scholen we ons regelmatig bij. Het is dankzij deze bijscholing dat we ondertussen uitgegroeid zijn tot een bedrijf met hoogwaardige, technologische kennis die geuit wordt in het totale productengamma.

Zo waren we één van de eersten op de Belgische markt die de Hydropoolproducten al verdeelden.  Sinds 2002 zijn wij exclusief verdeler in de Benelux voor het productengamma van Hydropool Inc., opgericht in 1970 en één van de grootste swimspa- en spafabrikanten ter wereld.

ClimaWorld® beschikt over een ruime voorraad aan producten en wisselstukken.

Eigen R&D-afdeling

Door de hoogtechnologische kennis van Peter Maene en de drang om nieuwe producten te ontwikkelen, werd eind 2010 de ISO-certifiëring ISO9001:2008 uitgebreid met R&D. Op die manier worden alle nieuw ontwikkelde producten voldoende getest. Enkel zodra we overtuigd zijn van hun hoge kwaliteit worden ze verkocht aan onze klanten.  Zwembadbouwers en dealers van onze producten worden door ClimaWorld® opgeleid zodat zij de volledige knowhow hebben voor de verdeling, installatie en het onderhoud van onze producten.

Kortom, bij ons vindt u de ervaren installateur voor uw jacuzzi die u zoekt. U kunt rekenen op kwaliteit, kennis en een uitmuntende dienst-na-verkoop! Klik hier als u meer wil weten over ClimaWorld®. Of kom langs bij dé wellness-specialist van West-Vlaanderen.

  • Kiwa quality management
  • BSPA