Een showroom in Knokke-Heist vol jacuzzi’s en swimspa’s

  • Showroom ClimaWorld

U bent op zoek naar een jacuzzi of swimspa, maar u twijfelt nog over welke uitvoering u precies wil nemen? Bezoek dan eerst onze showroom in Knokke-Heist. Zo heeft u meteen een concreet idee van de diverse mogelijkheden en specificaties.

ClimaWorld® heeft een oppervlakte van maar liefst 2.500m². Ons bedrijf bestaat uit 2 afzonderlijke gebouwen die met elkaar in verbinding staan d.m.v. een binnenplein met tuin.

Het eerste gebouw is gelegen in de Kalvekeetdijk 187 te Knokke-Heist en beschikt over een winkel met showroom, waar de verschillende producten worden tentoongesteld. Daarnaast vindt u ons secretariaat, bureel en ontvangst- en toiletruimte. Er is bovendien een buitentuin met testruimte voor spa, swimspa en infraroodcabine met verkleedruimte. Zo weet u meteen welke vorm van wellness het best bij uw persoonlijkheid en lichaam past.

Het tweede gebouw, gelegen in de industriezone ’t Walletje 5b te Knokke-Heist, beschikt over een magazijn dat gebruikt wordt als stockageruimte, de voorbereiding van technische werken, de burelen en de technische dienst.

Wil u meer weten over de historiek van ons bedrijf? Of eerst enkele realisaties bekijken? Dan verwijzen we u graag verder naar de desbetreffende pagina’s.

  • Kiwa quality management
  • BSPA