Energiezuinig en intens genieten in de Serenity 4000

  • S4000 Serenity bubbelbad
  • S4000 Serenity jacuzzi
  • S4000 Serenity spa
  • S4000 Serenity bubbelbad
  • S4000 Serenity jacuzzi
  • S4000 Serenity spa

Het 3 à 4-persoons model Serenity 4000 heeft 1 ligplaats en 3 zitplaatsen en is uitgerust met de nieuwste technologie. Daardoor is de jacuzzi energiezuiniger en is de massage intenser.

Regelbare jets voor een massage naar wens

De Versa Massage-techniek is uniek. De variëteit aan roestvrijstalen jets geeft uw volledige lichaam een boost. Elke jet is apart regelbaar. U kunt kiezen voor een krachtige stroming en vervolgens met een stimulerende vingertopmassage van de ‘finishing touch’ genieten.

Méér genieten in een energiezuinige spa

De whirlpool is uitgerust met een “Double Thermal Shield” systeem. Door deze uitstekende isolatie is de Hydropool Serenity de meest energiezuinige spa op de markt.
De jacuzzi is bovendien volledig ergonomisch. De zitplaatsen van de jacuzzi zijn lichaamsgevormd en geven uw onderrug alle nodige ondersteuning. Uw hoofd en nek rusten aangenaam op de comfortabele kussens.

Een meer dan standaaruitrusting

Deze jacuzzi is verkrijgbaar in de Gold versie. Hij is volledig uitgerust met een “meer dan” standaarduitrusting. De verkrijgbare opties laten u toe om uw spa naar wens te personaliseren. Deze whirlpool neemt niet veel ruimte in. Dat maakt hem tot de geschikte spa voor uw dakterras. De spa kan ook binnen geplaatst worden, in opbouw of als inbouw.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van de Serenity 4000? In de technische fiche leest u er alles over!