De Serenity 5000: zalig en zuinig

  • S5000 Serenity Spa 1
  • S5000 Serenity Spa 2
  • S5000 Serenity Spa 3
  • S5000 Serenity Spa 1
  • S5000 Serenity Spa 2
  • S5000 Serenity Spa 3

Het 4 à 5-persoons model Serenity 5000 heeft 1 ligplaats en 4 zitplaatsen. De jacuzzi integreert de nieuwste technologieën en is ontworpen voor energiezuinigheid en optimaal comfort. De jacuzzi is uitgerust met een “Double Thermal Shield” systeem. Door deze goede isolatie is de Serenity spa de meest energiezuinige spa op de markt.

Elke dag een unieke massage

De zitplaatsen zijn lichaamsgevormd. De ergonomische lig- en zitplaatsen bieden uw rug en lenden alle comfort. Uw hoofd en nek worden ondersteund door comfortabele kussens.
De “Versa Massage” technologie van de Hydropool Serenity Spa is uniek. Deze techniek zorgt ervoor dat u de massage tot in elke vezel van uw lichaam voelt. Brede waterstroming of een gerichte vingertopmassage: uw volledige lichaam krijgt wordt verwend.

Talloze opties om uw jacuzzi te personaliseren

Deze jacuzzi is verkrijgbaar in de Gold en Platinum versie. De hottub is een volledig uitgerust spa met een “meer dan” standaarduitrusting. Hij beschikt over talloze opties die u kunt aanpassen. U personaliseert uw jacuzzi naar wens. Zo bent u er zeker van dat hij perfect past bij de stijl van uw tuin of interieur. De whirlpool kan zowel in opbouw als in inbouw geplaatst worden.

Wilt u meer informatie over de Serenity 5000? Bekijk dan de technische fiche of neem contact op. Wij geven u graag advies! 

Realisaties van dit product