Een tegenstroomzwembad, ook swimspa of zwemspa genaamd, voor elke waterrat

De koning onder de swimspa's wilt u? Een AquaTrainer of AquaSport tegenstroomzwembad overtreft uw verwachtingen: u kan er naar hartelust zwemmen, én trainen, én genieten van een verkwikkende massage. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud: deze swimspa's hebben een self-cleaning mechanisme .

VRAAG HIER NAAR ONZE PRIJZEN

Bent u op zoek naar gewone bubbelbaden met zelfreinigende functie? Kijk dan snel bij onze Self-Cleaning Spa’s.

Een budgetvriendelijke swimspa: dé ultieme droom voor de rustige zwemmer

Uw favoriete hobby zwemmen combineren met hydrotherapie en aquagym? Dat kan! ClimaWorld® is invoerder van de Aquasport: een bijzonder prijsvriendelijk tegenstroomzwembad. Deze swimspa is uiterst geschikt voor rustige zwemmers of waterratten die gewoon willen relaxen in het bubbelende water. Door de anti-slipbodem en trap kan u al uw aquafitnessoefeningen uitvoeren, wanneer u maar wenst. Er is geen terugslageffect voorzien.

Dit tegenstroomzwembad is de light versie van de Aquatrainer, dat dan weer exclusiever is en meer bedoeld is voor de competitieve sporter. Bij de Aquatrainer zijn de zitbanken, filtratie en zelfdragende structuur identiek hetzelfde als die van de Aquasport. Het enige verschil zit dus in het tegenstroom-trainingsmassagesysteem.

Beide versies behoren tot de self-cleaning reeks. Het “Self-Clean Plus”-systeem verwijdert het vuil van de bodem via bodem- en wandafzuiging. U kunt zich dus ten volle concentreren op uw oefeningen. Het enige wat u nog moet doen is de temperatuur regelen. De waterstroming en de bewegingen doen de rest.

Wilt u meer weten over deze tegenstroomzwembaden of over watertherapie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor zwembad- en spa-afdekkingen of vragen over snelheidsregeling kan u bij ons terecht. Contacteer ons gerust voor meer informatie.