Een zwemspa in mozaïek: da’s klasse!

Een zwemspa, volledig mozaïek betegeld en uitgewerkt tot in de fijnste details: wat wil u nog meer? Hier kan u samen met uw gezin genieten van uren zwemplezier en waterpret. Bovendien zullen uw gasten versteld staan van de oneindige mogelijkheden in het kleurengamma.

Zoekt u een veelzijdige zwemspa voor binnen of buiten? Deze perfect geïsoleerde kuipen met hun prachtige porseleinen mozaïek bieden voor elk wat wils: zowel hydrotherapie als krachttraining is mogelijk. Door het regelbaar zwemsysteem kan u uw trainingsschema volledig personaliseren. Erna kan u weer genieten van een relaxerende hydrotherapie. Dit bad is de meest gebruiksvriendelijke en energiezuinige onder de swimspa's. De mozaïek zwemspa is een exclusief hebbeding voor wie training en ontspanning in één wil.

Sportieve stijl

Houdt u van de mogelijkheden maar is deze esthetische uitvoering niets voor u? Neem dan zeker ook een kijkje in ons assortiment van Aquatrainers of Aquasports en Overloop acryl spa’s. Indien u een standaardjacuzzi wil kopen of op zoek bent naar jacuzzi inbouw, helpen wij u graag verder.

Wilt u meer horen over de mogelijkheden rond jets en vermogen? Of wilt u een zwemspa laten installeren? Contacteer ons voor meer info.