Hippe jacuzzi-accessoires en gadgets

Op zoek naar jacuzzi-accessoires of leuke gadgets om mee uit te pakken? Dan vindt u hier beslist wat u zoekt om uw jacuzzi te pimpen!

Want wat is er nu plezanter dan een exclusief cadeautje? Een hebbeding dat nog niemand heeft gezien? Een unieke musthave voor uw jacuzzi of zwembad? Bij ons vindt u alle soorten jacuzzi-accessoires.

Deze jacuzzi-accessoires wil u beslist in huis halen

Om het zwemmen, baden of sporten nog leuker te maken heeft ClimWorld® enkele leuke snuisterijen in haar assortiment:

  • De Aquabike is een exclusief toestel dat u extra doet trainen. U combineert als het ware zwemmen met fietsen en fitness. Vandaar ook de benaming Aqua fitness;
  • De SwiMp3-speler laat u nog sneller trainen. Deze mp3-speler is speciaal ontworpen om ook onder water mee te nemen. Zo kan u het beste uit uzelf halen, op uw favoriete muziek;
  • De Lap Track is een zwemcomputer, banenteller en onderwaterklok tegelijkertijd.

ClimaWorld® houdt graag de vinger aan de pols en is steeds op de hoogte van de laatste nieuwe technische snufjes op de markt. Daarom vindt u in ons gamma altijd de modernste zwembad- en jacuzzi-accessoires. Ook uw wellnessruimte kan u uitbreiden met leuke accessoires of jacuzzi-onderdelen. Contacteer ons gerust voor advies en tips.