Fleur uw zwembad op met accessoires

Een zwembad is een luxeproduct om te kunnen ontspannen na een dag van hard labeur, een paar uren in de file of een hectische dag met de kleinkinderen. Maar het wordt nog leuker als u uw geliefde ontspanningsplek helemaal kan verpersoonlijken. Met leuke accessoires bijvoorbeeld.

Wilt u uw zwembad opleuken met accessoires? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij ons kan u uw geliefde pool een volledige personal touch geven met de laatste nieuwe technologische snufjes die op de markt zijn gebracht. Omdat ClimaWorld® zich voortdurend laat bijscholen, zijn onze vakspecialisten altijd op de hoogte van de modernste snuisterijen.

Nog meer zwembadplezier met deze accessoires

Hieronder zetten we enkele accessoires voor uw zwembad op een rijtje:

  • De Safety Turtle: een armband voor uw kind of een sensor aan de halsband van uw huisdier, zodat u meteen verwittigd wordt zodra zij te dicht bij het water komen;
  • Meldapparatuur: een alarmmelder die een sms stuurt naar maximum 12 mobiele telefoons;
  • Sfeerverlichting: hippe verlichting in pastelkleuren voor een extra romantische zomeravond;
  • Instaphandrails: handige rails die het in- en uitstappen uit de spa, jacuzzi, swimspa, … vergemakkelijken. Ze kunnen ook op openbare plaatsen geïnstalleerd worden;
  • Waterkanonnen: waterfonteinen die op de vloer worden geplaatst van uw zwembad, bubbelbad of swimspa;
  • Tuindouches: een leuk extraatje nadat u een paar baantjes getrokken heeft in het zwembad.

Wil u ook weten welke grappige gadgets wij in huis hebben? Of wilt u meer info over de Aquabike? Aarzel niet om ons te contacteren met al uw vragen over zwembad accessoires.