Gebruiksvriendelijke zwembadreinigers

De manuele zwembadreinigers zijn absoluut gebruiksvriendelijk. U kan ze voor elk type zwembad gebruiken. Zelfs voor uw vijver zijn ze geschikt. Want zwemmen tussen de algen vindt niemand leuk.

Reinigen van uw zwembad of vijver hoeft geen vervelende klus te zijn. Elke manuele reiniger kan worden aangesloten op een universele telescoopstang, die u ook voor uw schepnet of borstel kan gebruiken.

Deze kwalitatieve reinigers kunnen perfect worden gebruikt als aanvulling op uw automatische zwembadreiniger.

Automatische zwembadreinigers

U ziet het al volledig voor u: een heerlijk zwembad met helderblauw water en de warme zon op uw bruine huid. Na een lange werkdag of tijdens de hete maanden van de zomervakantie kijkt u ongetwijfeld uit naar uren zwemplezier. Of misschien wil u gewoon ravotten met de kinderen in het verfrissende water? Maar aan het onderhoud van uw zwembad denkt u wellicht liever niet.

Toch hoeft u de reiniging van een zwembad niet noodzakelijk te associëren met uren schrobben en vervelende onderhoudsproducten. Bij ClimaWorld® kan u terecht voor automatische zwembadreinigers. Als uw zwembad voorzien is van gladde tegels of mozaïek, kan u er speciale borstels op monteren, zodat u niets beschadigt.

Voordelen van een zwembadrobot

Zo’n zwembadrobot biedt heel wat voordelen:

  • U spaart uit op water;
  • U bespaart energie en tijd;
  • Het gebruikelijk aantal backwashes van uw zwembad wordt aanzienlijk verminderd.

Redenen genoeg dus om zo’n zwembadrobot in huis te halen! Een simpele druk op de afstandsbediening en de machine begint aan de schoonmaakklus.

U kan kiezen tussen 2 versies:

  • Een versie die enkel de bodem voor u poetst;
  • Een machine die ook de wanden voor zijn rekening neemt.

Benieuwd naar meer? Bezoek onze showroom!