Een bouwkundig zwembad op maat in polyester

Een bouwkundig zwembad in polyester: dat is plonzen in artistieke pracht en praal.

Het grote voordeel van een bouwkundig zwembad is dat u volledig vrij bent in de keuze van afmetingen, vorm, diepte en afwerking. Zelfs voor de finishing touch en de kleinste details kan u uw zwembad personaliseren. Volledig naar uw persoonlijke smaak.

Onze bouwkundige zwembaden worden betegeld met mozaïektegeltjes in oneindige kleurschakeringen. Deze polyester zwembaden zijn zeer onderhoudsvriendelijk. De betegeling komt niet los door de verlijming in epoxy en is bestand tegen hoge temperaturen, vrieskou en waterbehandelingstechnieken. Een folie of liner is na 10 à 15 jaar aan vervanging toe. Deze materialen ondervinden immers kleurverlies door de UV-straling en de chemische toevoegingen aan het water. Mozaïekbetegeling daarentegen behoudt haar originele kleur. En dat een leven lang.

Kleur bekennen

De kleurkeuze van de mozaïekjes voor uw bouwkundig zwembad is erg belangrijk. De kleur van de mozaïeksteentjes is bepalend voor de kleur van het water. Witte mozaïek geeft bijvoorbeeld herlderblauw water terwijl donkere tinten een natuurlijke waterpartij nabootsen. Grijstinten geven een apart effect. Zij reflecteren de kleur van de hemel in het water. Afhankelijk van het weer geeft dat lichtblauw, donkerblauw of zelfs grijs zwembadwater. U kan zelf de kleur en de tekening van uw mozaïek kiezen, zodat uw zwembad prima in uw tuin past.

De puntjes op de i

Bij het aankleden van uw bouwkundig zwembad kan u zo ver gaan als u zelf wil: verlichting, duikplanken, waterkanonnen, massagestralen, tegenstroomtoestellen enz.

Bekijk zeker ook ons assortiment aan Monoblock zwembaden.

Wil u de mozaïekuitvoering liever voor uw spa of swimspa? Dan vindt u beslist wat u zoekt bij onze Mozaïek spa’s en Mozaïek swimspa’s.

Contacteer ons en wij helpen u graag verder met de aanleg van uw bouwkundig zwembad op maat.