Een Monoblok zwembad voor snel zwemplezier

Droomt  u van een eigen zwembad? Omdat een monoblok zwembad uit 1 stuk bestaat, is er een bijzonder snelle levering en installatie. Binnen de 2 weken geniet u van een verfrissende duik in uw eigen tuin!

Een monoblok zwembad uit 1 stuk

Een Monoblok zwembad is een geprefabriceerd zwembad. Geprefabriceerde zwembaden zijn zwembaden die uit 1 stuk zijn gemaakt, inclusief de trap. Ze zijn gegoten en kunnen gemakkelijk in de uitgegraven put worden geplaatst op een bewapende betonplaat. Een Monoblok zwembad past dus altijd!

Omdat het bad uit 1 geheel bestaat, zijn er geen naden. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over lekkages. Bovendien zijn de wanden perfect glad. De veiligheidsrand voor het rolluik wordt eveneens ingewerkt in de kuip.

Zwemklaar binnen 2 weken

Een groot voordeel van de Monoblok zwembaden is de snelle installatietijd. Binnen een termijn van maar liefst 2 weken is het zwembad volledig zwemklaar en kan u al een heerlijke duik nemen.

Keuze te over

Onze Monoblok zwembaden zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Welk materiaal u ook kiest voor de afwerking van uw persoonlijke zwembad: u kan altijd rekenen op de beste kwaliteit.

Heel wat mensen opteren voor de stijlvolle eenvoud van een Monoblok zwembad. U kan kiezen tussen een Epoxy Acrylaat of Ceramic zwembaden. Heeft u interesse? Aarzel niet en contacteer uw zwembadexpert uit West-Vlaanderen.