Een zwembad in uw tuin? Da’s alle dagen vakantie!

Een zwembad in uw tuin? Da’s alle dagen vakantie! Waan uzelf God in Frankrijk en trakteer uzelf op een gezond leven en relaxatie.

  • Monoblock

    Een Monoblock: 1 van de populairste zwembaden in West-Vlaanderen

    Een Monoblock zwembad is een geprefabriceerd zwembad. Geprefabriceerde zwembaden zijn zwembaden die uit 1 stuk zijn gemaakt, inclusief de trap. Ze zijn gegoten en kunnen gemakkelijk in de uitgegraven ...

  • Bouwkundig

    Polyester zwembad

    Het grote voordeel van een bouwkundig polyester zwembad is dat u volledig vrij bent in de keuze van afmetingen, vorm, diepte en afwerking. Zelfs voor de finishing touch en de kleinste details kan u uw ...

Droomt u al lang van een zwembad in uw tuin? Ook dan kunt u rekenen op ClimaWorld®. Wij hebben al jaren ervaring in de bouw en inbouw van zwembaden. Doordat we kunnen terugblikken op een uitgebreide expertise en historiek, rekenen heel wat klanten op de vakkundige plaatsing en afwerking van onze zwembaden. Hiervan getuigen onze verschillende realisaties.

Waterpret: zowel binnen als buiten

Wat verkiest u: een zwembad in de tuin of binnenshuis? U kunt zowel voor een buitenzwembad als een binnenzwembad bij ons terecht. Onze vaklui behartigen uw project van A tot Z. Van de graafwerken, over de binnenkleding tot de afdekking van uw zwembad.

Monoblock of bouwkundig zwembad?

Voor uw zwembadaanleg zijn er 2 opties. Ofwel kiest u voor de Monoblock. Dat is een geprefabriceerd zwembad. Dat wil zeggen: het bestaat uit 1 blok, inclusief de trap. Het grote voordeel is dat een Monoblockzwembad in een mum van tijd kan worden geplaatst, zodat u meteen in het water kan plonzen.

Ofwel opteert u voor een bouwkundig zwembad dat volledig naar uw smaak wordt gebouwd en uitgewerkt. Zo heeft u volledige zeggenschap qua afmetingen, vormgeving, diepte, enzovoort.

Vraag het ons

Zelfs rond hippe accessoires of coole gadgets geven wij u graag advies. Contacteer ons gerust als u meer informatie wenst over onze warmtepompen, ontvochtigers of waterbehandelingssystemen. Wie weet, geniet u binnenkort van een eigen zwembad in uw tuin!