Waarom kiezen voor ClimaWorld?

JARENLANGE ERVARING

Sinds 1982 staan we in voor de modernste
technologieën
op de markt met als
kwaliteitslabel het ISO 9001/2015 certificaat.

Ontdek

ons aanbod

Hydropool spas
Hydropool spas
Hydropool Swimspas
Hydropool Swimspas
Mozaïek spas
Mozaïek spas
Zwembaden
Zwembaden
Waterbehandeling
Waterbehandeling

Swimspa, spa, hottub of zwembad: pure verwennerij

Een swimspa, spa, hydro-massage bad of zwembad is een bron van relaxatie na een zware werkdag.
Waterliefhebbers vinden bij ClimaWorld® beslist wat ze zoeken. Het moderne leven vraagt steeds meer van ons: alles moet sneller, efficiënter en beter. Wie het hoofd boven water wil blijven houden om niet te bezwijken aan de dagelijkse rush, moet af en toe eens op de rem gaan staan. Eventjes alle stress overboord gooien. En genieten.

En laat dat nu juist onze specialiteit zijn! Dankzij ons ruim assortiment spa's, swimspa’s en zwembaden bieden we u pure relaxatie op een dienblaadje aan. U hoeft enkel nog de fles bubbels te ontkurken.

Maar voor ons gaat ontspanning verder dan waterpret. Daarom kan u bij ons ook terecht voor een sauna, infraroodcabine of hammam.

Ook voor zwembadafdekkingen of spa-overkappingen kan u bij ons terecht.

Om de kwaliteit van uw spa of zwembad te garanderen, is een nauwkeurig onderhoud minstens even belangrijk. Informeer daarom naar onze eigen ontwikkelde waterbehandelingssystemen en onderhoudsproducten. Contacteer ons voor meer info en prijzen.

Interesse? Contacteer ons!CLIMAWORLD®
    • Kalvekeetdijk 187
    • 8300 Knokke-Heist
  • Onze showroom en kantoor is geopend van dinsdag t.e.m. vrijdag van 9.00u tot 12.00u en van 13.00u tot 17.00u.Op zaterdag 10.00 tot 12.00u en 13.00u tot 16u. Op zondag en maandag na afspraak.