Waarom kiezen voor ClimaWorld?

JARENLANGE ERVARING

Sinds 1982 staan we in voor de modernste
technologieën
op de markt met als
kwaliteitslabel het ISO 9001/2015 certificaat.

Ontdek

ons aanbod

Swimspa's
Swimspa's
Spa's  / massage baden
Spa's / massage baden
Hottub
Hottub
Wellness
Wellness
Zwembaden
Zwembaden

Swimspa, spa, hottub of zwembad: pure verwennerij

Een swimspa, spa, hydro-massage bad of zwembad is een bron van relaxatie na een zware werkdag.
Waterliefhebbers vinden bij ClimaWorld® beslist wat ze zoeken. Het moderne leven vraagt steeds meer van ons: alles moet sneller, efficiënter en beter. Wie het hoofd boven water wil blijven houden om niet te bezwijken aan de dagelijkse rush, moet af en toe eens op de rem gaan staan. Eventjes alle stress overboord gooien. En genieten.

En laat dat nu juist onze specialiteit zijn! Dankzij ons ruim assortiment spa's, swimspa’s en zwembaden bieden we u pure relaxatie op een dienblaadje aan. U hoeft enkel nog de fles bubbels te ontkurken.

Maar voor ons gaat ontspanning verder dan waterpret. Daarom kan u bij ons ook terecht voor een sauna, infraroodcabine of hammam.

Ook voor zwembadafdekkingen of spa-overkappingen kan u bij ons terecht.

Om de kwaliteit van uw spa of zwembad te garanderen, is een nauwkeurig onderhoud minstens even belangrijk. Informeer daarom naar onze eigen ontwikkelde waterbehandelingssystemen en onderhoudsproducten. Contacteer ons voor meer info en prijzen.

Interesse? Contacteer ons!CLIMAWORLD®
    • Kalvekeetdijk 187
    • 8300 Knokke-Heist
  • Onze showroom en kantoor is geopend van dinsdag t.e.m. vrijdag van 9.00u tot 12.00u en van 14.00u tot 18.00u, op zaterdag 10.00u tot 12.00u en 14.00u tot 17u. Op zondag en maandag na afspraak.