Mecodo IoT automation

Measuring, controlling and dosing systems

www.mecodo.com

IoT, Internet-of-Things, een nieuwe technologie waarbij niet enkel computers maar eender welk apparaat met het internet wordt verbonden, is niet langer toekomstmuziek. Tal van nieuwe mogelijkheden en comfort verhogende toepassingen worden mogelijk. Eenvoudige bediening van waar ook ter wereld, onderhoud vanop afstand en nog veel meer is wat de bekroonde Mecodo® IoT welness -sturing vandaag reeds aanbied. Niet toevallig een innovatie van SwimControl®, een belangrijke speler op de zwembadmarkt.

Internet of Things.

Het Mecodo® IoT systeem bestaat uit verschillende DIN-rail modules die in de schakelkast worden geplaatst. De visualisatie van alle gegevens en de bediening van de installatie gebeurt via een overzichtelijke interface die compatibel is met eender welke moderne smartphone, laptop, smart-TV, touchscreen en vele andere beeldschermen. Zelfs het installeren van een app wordt overbodig. Mecodo@ IoT dacht ook aan de installateur. De installatie behoeft geen kennis van programmeren en gebeurt via een gebruiksvriendelijke installatie wizard.

Mecodo® is een product van SwimControl BVBA gevestigd te Knokke, België. In 1982 werd ClimaWorld® opgericht, na meer dan 35 jaar ervaring in de installatie en het onderhoud van spa's, whirlpools, tegenstroomzwembaden, spa's, zwembaden, afdeksystemen, sauna's, infraroodcabines, zwembadtechnieken, waterbehandeling, enzovoort is hieruit SwimControl® ontstaan.

De Mecodo® sturing is dus ontworpen op basis van een solide vakkennis en met oog voor zowel de eindgebruiker als installateur. De sturing wordt bovendien volledig in Europa gebouwd en maakt gebruik van het Belgische IoT-platform BlueCherry.io

Bezoek de IoT website www.mecodo.com