Bluetooth Mesh

Bluetooth Mesh

Wij introduceren Bluetooth Mesh IoT

Wat is Bluetooth Mesh?

Eigenlijk betekent mesh een maas of netwerkof zelfs te vergelijken met een spinnenweb aan zenders en ontvangers. Dit is eigenlijk precies wat er met Bluetooth mesh gecreëerd wordt. Vertrekkend vanuit de Bluetooth Mesh gateway wordt het draadloos signaal doorgestuurd in het web aan ontvangers die tevens signaal versterkers zijn waardoor deze technologie oneindig is. Het open platform van Bluetooth mesh is dan ook niet merkafhankelijk.

De fabrikant Veko, lichtlijnen fabrikant, wordt voorzien om te communiceren via Dali en Bleutooth Mesh.

Op Batibouw 2018 introduceerden we deze Veko lichtlijn waar we de Mecodo IoT met Bluetooth Mesh via Dali toonden met deze nieuwe technologie.

Wie is Veko? 

Veko werd opgericht in 1975 en ontwikkelen, produceren in eigen fabriek aluminium lijnverlichtingen. Ondertussen heeft dit bedrijf al meer dan 4 miljoen lichtlijnen geproduceert goed voor 17.000km aan lijnverlichting. Veko levert natuurlijk ook alle beweging- en aanwezigheidsdetectoren waardoor de Veko lichtlijnen onbeperkt kunnen worden toegepast. Openbare zwembaden, wellnesscentra en sportcomplexen, industiële hallen, koel- en vrieshallen... zijn hun toepassingsgebied.

Geplaatst op 03.10.19