Delta waterverzachters zonder elektrische onderdelen

Delta waterverzachters zonder elektrische onderdelen

Zorgeloos genieten van zuiver leidingwater...

ClimaWorld, als gespecialiseerd bedrijf in waterbehandelingsystemen, kunnen met de eigen technische dienst u nu ook de waterverzachters aanbieden van Delta. Na een intense opleiding bij de fabrikant kunnen we u bijstaan bij de keuze van toestel en het volledig onderhoud en nazicht. Deze modulaire ontkalkers kunnen weggewerkt worden in zeer kleine ruimtes tot voor de industrie industriële formaten. De unit(s) bestaan steeds uit een samenstelling en combinatie van cilinders met harsen.

Uiterst compact & een grote onthardingscapaciteit

Door de gepatenteerde technologie van de Delta waterontharders zorgen wij er voor dat er met een veel kleiner harsvolume, en dus een veel kleiner toestel, een zeer hoge capaciteit kan gehaald worden. Delta waterontharders maken gebruik van uiterst fijne harsen die gecomprimeerd zitten tussen twee filterscreens. De combinatie van de fijnste harsen en het gecomprimeerde volume zorgen er voor dat de Delta waterontharders een zeer hoge onthardingscapaciteit halen met een zeer klein toestel. Een huishoudelijk duplex-model van de Delta waterontharders kan een debiet aan van 2600 L / uur of 43 L / min. Indien men 30 Franse graden hardheid uit het water wil halen kan de ontharder 1000 liter water behandelen alvorens hij dient te regenereren. Door deze gepatenteerde innovatieve technologie kan geen enkel ander merk deze capaciteit halen.

Uiterst zuinig en ecologisch

Een Delta waterontharder verbruikt geen elektriciteit en het hydraulische systeem voorkomt onnodige regeneratiesVerder zijn de Delta waterontharders zeer zuinig op gebied van zout- en waterverbruik tijdens een regeneratie in vergelijking met andere traditionele toestellen. Dit komt doordat het harsvolume zo klein is. Wanneer men een kleiner volume moet reinigen is er logischerwijs minder zout en spoelwater nodig. Per harsfles met een inhoud van 3 L hars verbruikt een Delta waterontharder slechts 300 gr zout en 18 L water voor een volledige regeneratie. Hierdoor behoren de Delta waterontharders tot de zuinigste toestellen op de markt.

De Delta waterontharders worden lokaal geproduceerd. Dit met oog voor een duurzaam en .maatschappelijk verhaal.

Benieuwd? Klik hier naar de Delta waterverzachters!

Geplaatst op 28.12.20