Over Climaworld

Al jaren kunt u bij ClimaWorld® terecht om een zwembad, swimspan hottub of hydromassage te kopen. Een bedrijf met zoveel jaren ervaring en een uitgebreide historiek? Daar kan alleen maar een spetterend verhaal achter schuilen.De weg van de wellness

ClimaWorld® werd in 1982 opgericht. Ondertussen beschikken we over meer dan een kwarteeuw ervaring in de installatie en het onderhoud van spa’s, whirlpools, tegenstroomzwembaden, spas, zwembaden, afdeksystemen, sauna's, infraroodcabines, zwembadtechnieken, waterbehandelingstechnieken, enzovoort. Kortom: het volledige gamma aan wellness en toebehoren.

Gezien de techniciteit en specialisatie van onze producten worden onze techniekers voortdurend bijgeschoold. Als u een sauna of bubbelbad wil kopen, hoeft u zich geen zorgen te maken over de plaatsing. Onze eigen technische dienst verzorgt de installatie en de nazorg. Wij hebben samenwerkingsakkoorden met een aantal gespecialiseerde aannemers, zodat wij elke klant het volledige concept kunnen aanbieden. Maar onze technische dienst werkt natuurlijk ook graag samen met de aannemer en architect van de klant.

Tijd om een eigen bubbelbad te kopen!

Wilt u de spa van uw dromen ontdekken? Kom dan zeker onze showroom eens bezoeken!