Realisaties

Een Hydropool in uw tuin of woning? Bekijk enkele van onze realisaties

ClimaWorld® is al jaren erkend installateur van spa’s en hydrotherapiebaden. Wilt u graag eens een spa in uw tuin of interieur? Bekijk dan hier alvast enkele van onze realisaties om bij weg te dromen. 

Zoveel smaken en kleuren

Over kleuren en smaken valt niet te discussiëren. Dat weet iedereen. Ook iemand die een zwembad, spa, hottub of swimspa wil laten installeren of inbouwen, heeft persoonlijke verwachtingen. Wie een sauna, infraroodcabine, of stoombad wil kopen, verwacht bepaalde specificaties en technische eigenschappen. Maar hij heeft misschien ook een specifieke uitvoering, kleur of grootte in gedachten. Daarom is het altijd leuk om een blik te werpen op enkele realisaties van tevreden klanten.

De juiste spa voor uw tuin of interieur

Zo heeft u meteen een idee welke richting u wil uitgaan en kan u onze vaklui beter op weg helpen. Samen vinden we beslist een spa die het best bij uw tuin, woning en uiteraard ook bij uzelf past. Wilt u meer weten over onze hottubs? Contacteer ons vrijblijvend met uw vragen.

Bent u al klant bij ClimaWorld®? En heeft u interesse om ook foto’s van uw project op onze pagina met Realisaties te tonen? Neem dan zeker contact met ons op en ontdek hoe wij u bedanken voor deze geste.