Swimspa's

U heeft een ideale plek in gedachten voor uw swimspa. Ergens in een hoekje achter de bamboe-omheining, naast de loungezetels? Ergens te midden van uw bankiraiterras? Of misschien wel in een speciaal voorziene ruimte van uw villa of landhuis? Of u nu een binnen- of een buitenspa wil kopen: door de vele opties komt uw jacuzzi overal tot zijn recht! 

 • Aquasport/Aquatrainer Swimspa

  De Aquatrainer: een musthave voor elke competitieve sporter

  Een budgetvriendelijke swimspa: dé ultieme droom voor de rustige zwemmer Uw favoriete hobby zwemmen combineren met hydrotherapie en aquagym? Dat kan! ClimaWorld® is invoerder van de Aquasport: een ...

 • Mozaïek swimspa's

  ‘n bubbelbad buiten, volledig mozaïek betegeld: da’s klasse!

  Zoekt u een veelzijdige zwemspa voor binnen of buiten? Deze perfect geïsoleerde kuipen met hun prachtige porseleinen mozaïek bieden voor elk wat wils: zowel hydrotherapie als krachttraining is mogel ...

 • Overloop mozaïek swimspa's

  Infinita Overflow swimspa

  Wanneer u een zwemspa wil kopen die u voor het publiek wenst open te stellen, moet u voldoen aan de Vlarem-wetgeving. Die schrijft voor helder en zuiver water een overloopgoot voor. Hoewel dit voor ...

Swimspa voor binnen en buiten 

De vaklui van ClimaWorld® hebben jaren ervaring in professionele plaatsing en afwerking van buitenspa's of swimspa's voor binnen. Onze medewerkers behartigen uw inbouwproject met de grootste zorg.

Onze swimspa's kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. In een buitenspa kunt u in de zomer heerlijk afkoelen. Maar als u ook in de winter wilt genieten van uw swimspa, plaatst u die misschien liever binnen. Ons assortiment swimspa’s is zeer uitgebreid. Zo vindt u beslist een bubbelbad dat het best aan uw persoonlijke eisen en wensen beantwoord

Swimspa's voor elke zwemmer

Bent u een gedreven sporter? En wil u graag op een professionele manier trainen? Dan is de Aquatrainer een absoluut hebbeding. Is zwemmen voor u eerder een recreatieve bezigheid? Dan is de Aquasport beter geschikt. 

Hecht u meer belang aan het esthetische aspect van uw jacuzzi? Dan kan de Mozaïek swimspa u wellicht bekoren. Door de fijne afwerking, de gracieuze steentjes in verschillende kleuren en de luxueuze uitstraling waant u zich meteen in hartje Rome.

Voor uitbaters van wellnesscentra is een Overloop mozaïek swimspa dan weer ideaal. Deze jacuzzi beantwoordt volledig aan de eisen van de Vlarem II-wetgeving.

Wilt u meer weten over het onderhoud van buitenspa's? Of heeft u andere vragen over de plaatsing van een spa, binnen of buiten? Contacteer ons dan. Wij helpen u graag verder!