Een zwembad laten plaatsen is alle dagen vakantie!

Een zwembad laten plaatsen? Da’s alle dagen vakantie! Waan uzelf God in Frankrijk en trakteer uzelf op een gezond leven en relaxatie.

  • Monoblock

    Een Monoblock: 1 van de populairste zwembaden in West-Vlaanderen

    Een monoblock zwembad uit 1 stuk Een Monoblock zwembad is een geprefabriceerd zwembad. Geprefabriceerde zwembaden zijn zwembaden die uit 1 stuk zijn gemaakt, inclusief de trap. Ze zijn gegoten en kunn ...

  • Bouwkundig

    Overloopzwembad met mozaïekbetegeling

    Het grote voordeel van een bouwkundig zwembad is dat u volledig vrij bent in de keuze van afmetingen, vorm, diepte en afwerking. Zelfs voor de finishing touch en de kleinste details kan u uw zwembad p ...

Droomt u er al lang van om een zwembad te laten plaatsen? Ook dan kunt u rekenen op ClimaWorld®. Wij hebben al jaren ervaring in de bouw en inbouw van zwembaden. Doordat we kunnen terugblikken op een uitgebreide expertise en historiek, rekenen heel wat klanten op de vakkundige plaatsing en afwerking van onze zwembaden. Hiervan getuigen onze verschillende realisaties.

Waterpret: zowel binnen als buiten

Wat verkiest u: een zwembad in de tuin of binnenshuis? U kunt zowel voor een buitenzwembad als een binnenzwembad bij ons terecht. Onze vaklui behartigen uw project van A tot Z. Van de graafwerken, over de binnenkleding tot de afdekking van uw zwembad.

Monoblock of bouwkundig zwembad?

Voor uw zwembadaanleg zijn er 2 opties. Ofwel kiest u voor de Monoblock. Dat is een geprefabriceerd zwembad. Dat wil zeggen: het bestaat uit 1 blok, inclusief de trap. Het grote voordeel is dat u dit type zwembad kan laten plaatsen in een mum, zodat u meteen in het water kan plonzen.

Ofwel opteert u voor een bouwkundig zwembad dat volledig naar uw smaak wordt gebouwd en uitgewerkt. Dan heeft u volledige zeggenschap qua afmetingen, vormgeving, diepte, enzovoort. Zo past uw zwembad perfect bij uw tuin.

Als u een zwembad wil laten plaatsen, heeft u waarschijnlijk ook vragen over het onderhoud. Contacteer ons gerust als u meer informatie wenst over onze warmtepompenontvochtigers of waterbehandelingssystemen. Zelfs rond hippe zwembad accessoires of praktische gadgets geven wij u graag advies!