AGUAPURE COMPACT 5

Gebruikt tot 10m³

AGUAPURE COMPACT 5

Kort samengevat de voordelen van dit uniek systeem:

  • Geen zout in het bad (alles gebeurt in het toestel), dus geen oxidatie van inox of andere onderdelen
  • Geen afvalstoffen van de elektrolyse in het bad (selectief membraan)
  • Drinkbaar water, geen geur en smaakloos (labotesten bevestigen dat bij juiste dosering het water goedgekeurd is als drinkwater voor menselijke consumptie)
  • Overspattend water tast het gras en de planten niet aan
  • Betrouwbaar en exclusief apparaat met laag energieverbruik en lage onderhoudskosten
  • Aguapure systemen zijn compatibel met de courantste meetsystemen
  • Het resultaat is heel zacht, gezond en kristalhelder zwembadwater

Hoe werkt het selectief cel-membraan Compact systeem?

De werking van het Compact cel-membraan is totaal verschillend van de standaard zoutelectrolyse systemen. Dit om alle nadelige effecten te vermijden zoals corrosief water, zoutsmaak, zoutenaftekening op de lamellencovers en wanden. De werking is het innovatieve proces met cel-membraan electrolyse. De membraan electrolyse wordt, in tegenstelling met alle andere gekende systemen, in een gesloten cel welke uit een anode en kathode zijde bestaat. Deze worden gescheiden door een selectief membraan. Aan de anode zijde van het selectief membraan wordt een puur desinfecterend gas geproduceerd welke via een injector door onderdruk meegezogen wordt in het leidingsysteem van het zwembad. Het ontsmettend gas lost volledig op in het zwembad water waarbij geen residuen of nevenproducten door het chemisch proces in het zwembadwater terecht komen. Aan de kathode zijde van het selectief membraan wordt een alkalische oplossing en waterstofgas geproduceerd tijdens het aanmaken van het desinfecterend gas. De alkalische oplossing (pH+) kan zelfs afzonderlijk worden opgevangen om de pH waarde te verhogen.

Afmetingen en capaciteit:

  • 65cm (hoogte) x 66cm (breedte) x 21cm (diepte)
  • Capaciteit: 5 gram per uur.
  • Ontwikkeld voor spa's en swimspa's tot 10m³ waterinhoud.

Contacteer ons indien vragen voor specifieke toepassingen en belastingen aan het te behandelen water.

Het electrolyse proces van de Compact 5 maakt 5 gram per uur en gebruikt steeds een pekeloplossing. Er wordt geen gas overschot gemaakt gezien onze te koppelen waterbehandeling controller systeem dit perfect monitort en aanstuurt waardoor de combinatie selectief membraan en de waterbehandeling voor een super veilige waterbehandeling zorgt. Deze cel-membraan technologie kan gebruikt worden voor zowel private als openbare toepassingen.

Dit toestel is geschikt voor spa's en swimspa's tot 10m³ waterinhoud.

AGUAPURE COMPACT 5
AGUAPURE COMPACT 5

Deze compact met cel-membraan technologie is specifiek gemaakt voor kleinere zwembaden , swimspas en spas. De Compact 5 produceert 5 gram/uur.