PURE WATER WATERBEHANDELING

PureWater UVC Het schoonste water dat mogelijk is

We nemen de kracht van water niet licht op en voor ons is het een kostbaar goed, dus we hebben er alles aan gedaan om het meest efficiënte waterzuiveringssysteem ter wereld te creëren. Het combineert UV- en ozonwaterbehandelingen, waardoor 99% van alle verontreinigingen wordt geëlimineerd.

DIT IS HOE WE HET VOOR ELKAAR KRIJGEN:

  1. MicroCell Ozonzuivering: Het water in uw spa stroomt continu door de gepatenteerde MicroCell die het behandelt met ozon, de oxidator van de natuur. Dit eenvoudige, maar zeer effectieve snelle oxidatieproces vermindert het gebruik van chemicaliën met meer dan 50%.
  2. Blootstelling aan UVC-licht: Het met ozon behandelde water gaat vervolgens door een ultraviolette lichtkamer en stelt het bloot aan een groot volume UVC-licht, waardoor het nog verder wordt gezuiverd. Deze combinatie van geavanceerde zuivering met behulp van UV en ozon creëert actieve zuurstof in het PureWater-systeem, waardoor alle calcium en biofilm in leidingen worden verwijderd. Dit alles vermindert de noodzaak om het water van uw spa te schokken, aangezien het PureWater-systeem 99% van alle verontreinigingen elimineert. Ons PureWater-systeem is ingeschakeld wanneer uw spa circuleert en onze Quick Diagnostics laat zien dat alles in orde is. Dat betekent dat het tijd is om achterover te leunen en het Hydropool PureWater-systeem zijn werk te laten doen.