EXECUTIVE SWIMSPAS

De Executive series bestaan uit de AquaSport met AquaFLow tegenstroomjets en de Aquatrainer met de gepatenteerde V-Twin jets zwemjet systeem. Het systeem heeft met de unbieke Current Collector het ultieme tegenstroomsysteem.

EXECUTIVE SPORT 16 EX

Deze 4,71m lange Executive zwemspa in de Sport versie met 4 hydrotherapie zitplaatsen. De "family en Fun" swimspa voor de gemiddelde zwemmer. Voorzien van de Current Collector en de AquaFLow tegenstroomjets maakt met het onderhoudsvrije Self-Clean systeem van Hydropool de ideale zwemspa.

Lees meer

EXECUTIVE TRAINER 16 EX

Deze 4,71m lange Executive zwemspa in de Trainer versie met 4 hydrotherapie zitplaatsen. De "family en Fun" swimspa voor de getrainde zwemmer. Voorzien van de Current Collector en de ACCU-FLOW tegenstroomjets maakt met het onderhoudsvrije Self-Clean systeem van Hydropool de ideale zwemspa.

Lees meer

EXECUTIVE SPORT 19 EX

Deze 5,58m lange Executive zwemspa in de Sport versie met 4 hydrotherapie zitplaatsen HEEFT DE GROOTSTE ZWEMLENGTE De "family en Fun" swimspa voor de gemiddelde zwemmer. Voorzien van de Current Collector en de AquaFLow tegenstroomjets maakt met het onderhoudsvrije Self-Clean systeem van Hydropool de ideale zwemspa.

Lees meer

EXECUTIVE TRAINER 19 EX

Hydropool Self-Cleaning trainer swimspa's. De nieuwe diepere kuip met een hoogte van 1340mm is voorzien van twee V-Twin jets in combinatie met de AquaStream zwemjet die een ongelooflijke volledig regelbaar zwemvermogen genereerd.

Lees meer