Mozaïek zwembaden

Tijdloos design

MOZAIEK ZWEMBADEN

Mozaïek zwembadenMozaïek zwembadenMozaïek zwembadenMozaïek zwembadenMozaïek zwembadenMozaïek zwembadenMozaïek zwembadenMozaïek zwembadenMozaïek zwembadenMozaïek zwembadenMozaïek zwembadenMOZAÎEK ZWEMBADENMOZAÎEK ZWEMBADENMOZAÎEK ZWEMBADENMOZAÎEK ZWEMBADENMOZAÎEK ZWEMBADENMOZAÎEK ZWEMBADENMOZAÎEK ZWEMBADENMOZAÎEK ZWEMBADEN

Een bouwkundig zwembad wordt volledig opgebouwd uit gewapend beton en naar uw persoonlijke wensen. Alle mogelijke combinaties van Reviglas glasmozaïeken in kleur en ontwerp zijn mogelijk.

Uw zwembad wordt volledig besproken en via een 3D ontwerp uitgewerkt ter goedkeuring.

Skimmer zwembaden

Het meest traditionele watercirculatiesysteem is dat met behulp van skimmers. Skimmerzwembaden zijn de goedkoopste optie. De waterrand bevindt zich bij een skimmerzwembad +/- 8-10 centimeter onder de zwembadrand. De meest geavanceerde skimmerzwembaden kunnen tegenwoordig voorzien worden van een hoge waterstand waarbij het verschil tussen waterstand en zwembadrand minimaal wordt. Bij een bouwkundig zwembad met skimmer wordt het water op een aantal plaatsen aangezogen naar de filterinstallatie. Het gefilterde water wordt vervolgens onder de waterspiegel weer teruggebracht.

Overloop zwembad

Wanneer u het functionele aan het esthetische wenst te koppelen, kiest u het best voor een overloopzwembad. Bij een overloopzwembad loopt het water over de randen van het zwembad en stroomt het in een open voeg onder uw vloer waarna het in de filterinstallatie terechtkomt. Een zwembad met overloopgoot draagt ook bij aan het helder en schoon houden van uw zwemwater.

Bij een zwembad met overloopgoot ligt de waterspiegel op hetzelfde niveau als het terras. Dit geeft u een onbelemmerd uitzicht vanuit het water. U kan de overloopgoot verfraaien door het gebruik van randstenen. Deze randstenen kunnen worden afgestemd op de stenen die u voor uw terras wil gebruiken. Hierdoor ontstaat een prachtige 'overloop' van zwembad naar terras.

Een overloopzwembad dient ook voorzien te worden van een buffervat. Kortom, het wateroppervlak en de zwembadrand vormen één strak en esthetisch geheel. De vuile rand rond de waterlijn die na verloop van tijd kan ontstaan behoort hier definitief tot het verleden.

Enkel via een gesprek kunnen we uw wensen en verwachtingen beantwoorden gezien de vele mogelijkheden.

MOZAÎEK ZWEMBADEN
MOZAÎEK ZWEMBADEN
MOZAÎEK ZWEMBADEN
MOZAÎEK ZWEMBADEN
MOZAÎEK ZWEMBADEN
MOZAÎEK ZWEMBADEN
MOZAÎEK ZWEMBADEN