Infrarood sturing voor 2 zones

De set bestaat uit 1 digitale bediening en 1 vermogenbox. Optioneel uit te breiden met een extra digitale bediening voor de individuele bediening van 2 zones

Kenmerken

Deze Luxe elektronische sturing is gefabriceerd voor gebruik in zowel private als in openbare infraroodtoepassingen en kan volledig worden ingebouwd.

Onze dimmers met fase aansnijding dimmen de intensiteit waarbij de verhoudingen van de stralingsgolven proportioneel blijven welke uniek is.

Onze exclusieve bediening is voorzien van een intuïtieve eenvoudige touch screen bediening met veermontage systeem met een afzonderlijk vermogenbox deel. Het touch bedieningspaneel wordt verbonden met ca. 5 meter kabelverbinding met de vermogenbox. Deze vermogen schakelkast moet buiten de sauna/infrarood ruiumte worden geplaatst.

Een eenvoudige glas touch bediening waarbij elke zone afzonderlijk een bediening nodig heeft. Dus wilt u twee zones afzonderlijk instellen zijn er twee bedieningen touch panelen en één vermogen Powerbox nodig. Met twee volledig afzonderlijke in te stellen regelzones waarvan elke zone maximaal 2300watt aan infrarood stralers mag worden verbonden. De Luxe Powerbox sturing mag maximaal een totaal aansluitvermogen van 3600 watt hebben.

Er zijn per zone twee aansluitklemmen voorzien voor de IR-stralers. De twee traploze regelbare zones kunnen van 0¨naar 100% intensiteit worden ingesteld en hebben alsook de AAN-UIT en tijdsfunctie van 0-30 minuten als beveiliging van de maximale tijdsduur.

Afmetingen van de sturing:
Touch Paneel buitenafmetingen (HxBxD): 150 x 85 x 25 mm
Touch Panel uitsparing te voorzien (HxBxD): 110 x 81 x 30 mm
Afmetingen van de Power box (HxBxD): 180 x 135 x 90 mm

Technische gegevens:
Tweedelige sturing met fase aansnijding
2 afzonderlijke regelzones tot 2300 Watt
Traploze intensiteit regeling van 0% tot 100%
Tijdregeling van 0 tot 30 minuten
Totaal 4 aansluitklemmen voor de IR stralers 2 x 2 per zone
Stuurkabel tussen het touch paneel en de vermogenbox ca. 5m
Aansluiting: 230 V 1N AC 50 Hz
Water beschermingsklasse IPx4
Gewicht: ca. 1.0 kg

De levering omvat:
1x Touch Panel met haakse hoeken
1x Vermogen PowerBox tot 3600 Watt
1x Technische montage handleiding

Traploze intensiteit 0-100%

Timerfunctie 0-30 minuten