ZWEMBADEN

ONTWERP - TECHNIEK - UITVOERING -NASERVICE

ZWEMBADEN

Een zwembad laten plaatsen is alle dagen vakantie!

Een zwembad laten plaatsen? Da’s alle dagen vakantie! Waan uzelf God in Frankrijk en trakteer uzelf op een gezond leven en relaxatie.

Droomt u er al lang van om een zwembad te laten plaatsen? Ook dan kunt u rekenen op ClimaWorld®. Wij hebben al jaren ervaring in de bouw en inbouw van zwembaden. Doordat we kunnen terugblikken op een uitgebreide expertise en historiek, rekenen heel wat klanten op de vakkundige plaatsing en afwerking van onze zwembaden. Hiervan getuigen onze verschillende realisaties.

Waterpret: zowel binnen als buiten

Wat verkiest u: een zwembad in de tuin of binnenshuis? U kunt zowel voor een buitenzwembad als een binnenzwembad bij ons terecht. Onze vaklui behartigen uw project van A tot Z. Van de graafwerken, over de binnenbekleding tot de afdekking van uw zwembad.

Monoblok of bouwkundig zwembad?

Voor uw zwembadaanleg zijn er 2 opties. Ofwel kiest u voor de Monoblok. Dat is een geprefabriceerd zwembad. Dat wil zeggen: het bestaat uit 1 blok, inclusief de trap. Het grote voordeel is dat u dit type zwembad kan laten plaatsen in een mum van tijd, zodat u meteen in het water kan plonzen.

Ofwel opteert u voor een bouwkundig zwembad dat volledig naar uw smaak wordt gebouwd en uitgewerkt. Dan heeft u volledige zeggenschap qua afmetingen, vormgeving, diepte, enzovoort. Zo past uw zwembad perfect bij uw tuin.

Bekijk hier enkele van onze zwembad realisaties.