SIGNATURE SELF-CLEANING 455 GOLD

SIGNATURE SELF-CLEANING 455 GOLDSIGNATURE SELF-CLEANING 455 GOLDSIGNATURE SELF-CLEANING 455 GOLDSIGNATURE SELF-CLEANING 455 GOLDSIGNATURE SELF-CLEANING 455 GOLDSIGNATURE SELF-CLEANING 455 GOLDSIGNATURE SELF-CLEANING 455 GOLDSIGNATURE SELF-CLEANING 455 GOLDSIGNATURE SELF-CLEANING 455 GOLD

SIGNATURE SELF-CLEANING 455 GOLD - bubbelbad voor 4 personen

De Hydropool Self-Cleaning 455 is een ruime hottub voor 4 personen met een ligstoel die nauw aansluit op uw lichaam, een S-vormige dompel-ligstoel en twee volledige zitplaatsen. De gemakkelijk toegankelijke antisliptreden zijn rechtstreeks in het interieur ingebouwd. De Self-Cleaning 455 is een van de weinige ‘echte’ 4-persoons hottubs in de branche.

De geavanceerde technologie van het Hydropool zelfreinigingssysteem maakt dit de gemakkelijkst te onderhouden spa ter wereld. Door vuil van zowel het oppervlak als de bodem te verwijderen, reinigt de kuip 100% van het water in slechts 15 minuten. Deze hot tub wordt aangeboden in onze 30-jet Gold-serie en in onze 40-jet Platinum-serie. Ze bieden allebei ons roestvrijstalen, volledig verstelbare hydrotherapiejetsysteem met groot volume. Onze exclusief ontworpen jetting in zones zorgt voor een uitgebalanceerde, rustgevende massage en een verkwikkende spa-ervaring.