SIGNATURE SELF-CLEANING 579 PLATINUM

SIGNATURE SELF-CLEANING 579 GOLDSIGNATURE SELF-CLEANING 579 GOLDSIGNATURE SELF-CLEANING 579 GOLDSIGNATURE SELF-CLEANING 579 GOLD

HYDROPOOL SIGNATURE 579 PLATINUM

Hot tub voor 5 personen

De Hydropool Self-Cleaning 579 is een grote hottub voor 5 personen met een ligstoel die uw lichaam omhelst, vier volwaardige zitplaatsen en gemakkelijk toegankelijke, antislip treden die rechtstreeks in het interieur zijn ingebouwd. Deze luxe SPA is een van de best verkochte spa's van Hydropool. Hoewel de meeste klanten een hottub kopen die geschikt is voor twee personen, realiseren ze zich al snel dat ze de voorkeur geven aan de mogelijkheid om er vier te plaatsen. Met zijn ruime interieur en zitplaatsen op meerdere niveaus is de Hydropool 570 ruim genoeg om jou en vier van je vrienden als royalty's te behandelen, terwijl de Europese styling het een prachtige aanvulling maakt op ieders kasteel.

De geavanceerde technologie van het Hydropool Self-Cleaning-systeem maakt dit de gemakkelijkste jacuzzi ter wereld om te onderhouden door vuil van zowel het oppervlak als de bodem te verwijderen en 100% van het water in slechts 15 minuten te reinigen. Onze exclusief ontworpen gezoneerde jetting zorgt voor een uitgebalanceerde, rustgevende massage en een verjongende HYDROTHERAPIE-ervaring.